Logo fi.pulchritudestyle.com

"Räpylän koiran" voittaja on todella suloinen, mutta haiseva piirre voitti hänen nimensä

Sisällysluettelo:

Anonim

Martha, napolilainen mastiffi, jossa on tummat korvat, kirkkaan punaiset silmät ja enemmän ryppyjä kuin Laki, voitti viikonloppuna 13 kilpailijansa, jotka ottivat ensimmäisen sijan Maailman räiskyydestä.

luotto: Sonoma-Marin Fair / Facebook

Kalifornian Petalumassa järjestetyssä Sonoma-Marin Fair -messuilla kaksi vuosipäivää kauneutta käsittelevässä näyttelyssä kruunattiin hirviöiden koirien - jotka pelastuivat eniten pentujen ja suojien - kanssa ikimuistoisia nimiä, kuten Brutus, Zoomer ja Icky.

Kilpailijat vaelsivat punaista mattoa mahdollisuuden voittaa joukko palkintoja, jotka sisälsivät 1500 dollaria, viiden jalanjäljen palkinnon, New York Cityn lennoille tiedotusvälineiden näyttämöille - ja arvostuksen, joka tulee mukaan halunnut otsikko.

Vaikka edelliset julkaisut ovat olleet hallitsevia vanhempia, pienempiä ja karvattomia koiria (ajatella kiinanharjakoita ja chihuahuoja, joissa on järkyttäviä hiuksia, teef, ja pingviinin kaltaiset waddles), 3-vuotias Martha voitti tuomiot hänen kanssaan riehua, floppia ja rentoa välinpitämättömyyttä tapahtumaan itseensä - hän kirjaimellisesti nukahti lavalla.

luotto: @LesSavyTrav / Twitter

CNN: n haastattelussa Martan äidit, Shirley Dawn Zindler, sanoivat uudesta mestaruudesta: "Hän on 125 kiloa, kuolaava, kuorsaava, kova, kova ja typerä tyttö."

Ja hänen kauneutensa sovittaa vain hänen ihastuttava epäselvyytensä:

"Hän lyö jokaisen vesisäiliön riippumatta siitä, kuinka turvallisesti se kiinnittyy aidalle [ja] Hän huolehtii siitä, että kaikki vieraat ovat sopivasti venytetty saapumisen yhteydessä." (LOL!)

Kilpailun uutisia tervehtivät Twitterissä suurelta osin innostusta, jotkut painostivat - umbrage - vastaan tapahtuman kahvaa.

"Martha on upea, kuinka h * ckin uskaltaa sinut." 13/10 ", WeRateDogs, massiivisesti suosittu tili miljoonien seuraajien kanssa.

- WeRateDogs ™ 🏳️🌈 (@dog_rates) 24.6.2017

"Hän ei ole ruma, hänellä on vain hahmoa", huomautti yksi kommentaattori.

Hän ei ole ruma. Vain luonteeltaan. 😍

- Mark Thompson (@ Thomma66) 24. kesäkuuta 2017

"Jos se on ruma, en halua olla kaunis", lisäsi toinen.

Jos se on ruma, en halua olla kaunis.

- Syyt Miksi (@Perkfice) 24.6.2017

Sulautettu alla: Jotkut muut hyvät pojat ja hyvät tytöt, jotka osallistuivat vuoden 2017 maailman räikein koiran kilpailuun.